Hur du sätter på Remote Desktop Assistance

Windows innehåller verktyg som kallas Fjärrskrivbord och Fjärrhjälp som gör att du eller någon annan person för att ansluta till din dator på distans . Även Remote Desktop gör att användaren kan få tillgång till en dators program och filer över ett nätverk , kan Fjärrhjälp du att bjuda in en användare att ansluta till din dator för att få hjälp med felsökning eller utföra en uppgift . Windows kan du även välja vilka användare som kan ansluta till din dator med hjälp av dessa metoder . Instruktioner
1

Klicka på ” Start” och sedan högerklicka på ” Dator ” på vänster sida i menyn . Välj ”Egenskaper” för att komma åt dina systeminställningar .
2

Välj ” Remote Settings ” från listan över objekt till vänster , sedan skriver du ditt administratörslösenord om du ombeds . Klicka på rutan bredvid ” Tillåt Fjärrhjälp anslutningar till den här datorn ” under ” Fjärrhjälp . ” Addera 3

Välj ett lämpligt alternativ under ” Remote Desktop ” för att avgöra vilka användare som kan ansluta till din dator. Välj ” Tillåt anslutningar från datorer som kör någon version av Remote Desktop ( mindre säkert ) ” om du vill att användare utanför ditt nätverk att ansluta . Välj ” Tillåt bara anslutningar från klienter som använder Fjärrskrivbord med autentisering på nätverksnivå ( säkrare ) ” för att förhindra att användare utanför ditt nätverk från att ansluta .
4

Klicka på ” Välj användare ” för att tillåta eller neka en viss användares tillåtelse att ansluta till datorn . Klicka på ” Lägg till ”, skriv ett användarnamn under ” Ange de objektnamn som ska väljas ” och klicka på ” OK ” för att lägga till en användare . Välj en användares namn från användaren listan , klicka sedan på ” Ta bort ” för att ta bort den användarens tillåtelse . Klicka på ” OK ” två gånger för att gå ur användarlistan och Remote Desktop och inställningar Assistance .

Lämna ett svar