Hur du installerar en dator för telefonanvändning

Trots att använda datorn för användning av Internet och spela media är roligt i sig , visste du att du kan använda den som en telefon också ? Genom kraften av Voice over IP ( VoIP ) teknologi , kan du ringa vänner både nära och långt med hjälp av datorn . Det finns några steg du behöver ta för att förbereda din dator för VoIP- telefon. Instruktioner
1

Ladda ner en VoIP -program . Den mest anmärkningsvärda gratis VoIP -program är Skype , men om du planerar att ringa till fasta telefoner en hel del , kanske du vill få Vonage eller MagicJack VoIP-tjänst . Men dessa VoIP-tjänster har samband abonnemangsavgifter , så läs alla kontrakt och vara medveten om eventuella tjänster begränsningar innan forking över ditt kreditkortsnummer .
2

Installera ett headset . De flesta VoIP -program fungerar med alla headset , inklusive standard dubbla fronter headset samt högkvalitativa USB-headset . Anslut bara headsetet i med stiften , och om headset använder en USB -anslutning , vänta en stund för drivrutinerna att installera . Om du använder en tvådelad headset , behöver du inte installera några drivrutiner .
3

Anslut till Internet . Om du använder en ” alltid på ” bredband , se till att den är inkopplad och du inte har en brandvägg program låsa tillgång till några program .
4

Öppna VoIP -programmet och ringa ett samtal . Denna del av processen kommer att variera beroende på VoIP- program du använder . Generellt när du startar programmet kommer det att finnas ett samtal funktion . Så länge du har förberett datorn med stegen ovan , bör du kunna ringa och ta emot samtal via datorn relativt lätt . Addera

Lämna ett svar