Hur du gör din egen Animationer gratis

datoranimationer är en populär form av underhållning . Många människor gillar att titta på dem , men tills nyligen de krävs professionella verktyg och animering färdigheter design för att skapa . Idag erbjuder Internet gratis animation verktyg , premade designelement som karaktärer och rekvisita och även relevanta åtgärder . Internet har gjort datoranimationer tillgänglig för alla med en dator och tillgång till Internet . Saker du behöver
dator med webbläsare
Internet
Visa fler instruktioner
1

Skapa en gratis animeringar med premade tecken på GoAnimate.com . Platsens dussin teman kanaler ger dig ett försprång på processen . Varje tema är fyllt med bakgrunder , karaktärer och rekvisita som du kan kombinera för att göra dina animationer . Dessutom innehåller GoAnimate ett tecken skapare , så att du kan designa dina egna karaktärer . På GoAnimate , kan du börja om från början , eller så kan du använda fördefinierade mallar tecken för att spara tid och ansträngning .

Varje film är byggd på en tidslinje . Placera varje scen på tidslinjen , och lägga till karaktärer och rekvisita . Var och en av karaktärerna kommer med en rad åtgärder som det kan göra , så du behöver inte utforma varje liten rörelse själv . GoAnimate ger specialeffekter alternativ stöder ljudspår och ljud och gör att du kan importera dina egna bilder till dina animationer .

GoAnimate är gratis för icke – kommersiellt bruk , och gör att du kan skicka länkar till YouTube och andra webbplatser .
2

Imponera på dina vänner genom att skicka dem animationer du skapar med DigitalFilms.com s movie maker. Det ger dig funktioner som liknar GoAnimate , men mindre sofistikerad . Du kan använda sina befintliga bakgrunder , karaktärer och åtgärder för att sätta ihop dina animationer ( kallas filmer här ) , och sedan spara dem med en länk som du kan skicka till vänner , eller på andra webbplatser .

DigitalFilms.com spelar ” t ange eventuella begränsningar för kommersiell användning av animeringar du skapar med hjälp av deras webbplats .
3

Skapa barnsäker animeringar med FluxTime Studio från FluxTime.com . Denna webbplats riktar sig främst till utbildning och underhållning animationer . De flesta av de animationer här verkar ha designats av yngre elever . Likaså är konstverk och verktyg utformat för att matcha talanger av barn . Som sagt , gör FluxTime Studio ger omfattande online-hjälp med uppgifter om användningen av varje aspekt av deras webbplats .

Liksom DigitalFilms.com , inte FluxTime Studio inte lista en särskild politik om kommersiella användningsområden för animeringar skapade med sina verktyg . Addera

Lämna ett svar