Hur du återställer en Toshiba P205 laptop till fabriken specifikationer

En dators operativsystem är en känslig sak och det tar inte mycket för att rubba det . Virusinfektioner , felaktiga inställningar , skadade applikationer och även skräp kan alla påverka operativsystemets prestanda och funktionalitet . Om din dator presterar dåligt , det finns en enkel lösning : en systemåterställning återhämta . Detta kommer att återställa systemet tillbaka till fabriksinställningarna , rensa bort allt skräp , korruption eller infektion . Många bärbara tillverkare , däribland Toshiba , inkluderar ett verktyg som hjälper dig genom återhämtningsprocessen . Instruktioner
1

säkerhetskopiera dina viktiga data som du vill spara. En återhämtning raderar innehållet i den primära hårddisken , så att alla objekt kommer att förloras efter återhämtningen . Använd en extern hårddisk , USB -enhet eller brännbart CD eller DVD för att spara data .
2

Stäng av datorn .
3

Håll noll tangenten och slå på datorn igen . Efter en stund kommer Recover Utility visas på skärmen . Om du utför återställningen från en CD eller DVD , bara ha skivan i enheten när datorn startas igen och nyttan startar automatiskt .
4

Välj det första alternativet som presenteras på återvinning verktyget . Alternativet skulle vara att återställa en ursprunglig fabriken bild . Detta kommer att radera hårddisken och återställa enheten till fabriksinställning. Välj inte detta alternativ förrän du är helt säker på att du är redo när det är oåterkalleligt . Välj ” Yes ” för att påbörja återhämtningen .
5

Vänta återhämtningen vara klar . Den tid beror på specifikationerna för den bärbara datorn . Återhämtningen verktyget kommer att uppmana dig att starta om datorn när den är färdig .
6

Följ instruktionerna på skärmen för att konfigurera operativsystemet . Systemet kan behöva lite grundläggande information när det körs för första gången . Fyll i informationen och vänta tills Windows att avsluta installationen .
7

Dubbelklicka på ” Toshiba Application Installer ” , som ligger på skrivbordet . Detta kommer automatiskt att installera de drivrutiner som behövs . Om ansökan inte är där , kanske du måste hitta och installera några drivrutiner manuellt .

Lämna ett svar