Hur du ansluter en HP Deskjet 932C till en USB- port

HP Deskjet 932C är en termisk bläckstråleskrivare avsedd för användning med Windows- och Macintosh -datorer . Skrivaren erbjuder en maximal upplösning på 600 x 600 dpi ( dots per inch ) , en maximal utskriftshastighet på nio sidor per minut , 4 megabyte internt minne och stöd för utskrift av banderoller, etiketter och OH-film . Den 932C är utrustad med två gränssnittsportar , en parallell och andra USB . Vissa moderna datorer saknar en parallellport , lämnar en USB-anslutning som det enda hållbara alternativet . Saker du behöver
USB -kabel
Vanligt papper
HP 45 svart bläckpatron
HP 78 tricolor bläckpatron
installationsskivan
Visa fler instruktioner

1

in den mindre av de två pluggarna på nätsladden i uttaget på skrivarens baksida , på vänster sida . Anslut den andra kontakten i ett vägguttag . Anslut USB- kabeln till porten sitter till höger på skrivaren makt port .
2

särade guiderna på pappersfacket , sitter på skrivarens framsida . Ladda magasinet med en bunt vanligt papper . Flytta inåt tills de ligger an mot pappersbunten . Addera 3

Tryck på ”Power ” -knappen , belägen på högra kanten av skrivarens kontrollpanel . Kontrollpanelen är på framsidan av skrivaren på höger kanten . Nå under övre luckan och lyft upp locket . Vänta tills bläckpatronhållaren att sluta röra .
4

Lyft ut spärrarna på toppen av bläckpatronhållaren . Undersök etiketterna på vaggan för att fastställa lämpliga platser för de två bläckpatroner . Ta bort tejpen från botten av patronerna . Sätt i bläckpatroner i sina respektive spår på vaggan och tryck ner hakarna , trycka ner dem tills de klickar på plats . Stäng den övre luckan . Skrivaren kommer att generera en testsida .
5

Slå på datorn och starta upp operativsystemet . Om du använder en Macintosh , anslut USB-kabeln till en ledig port på datorn , sätt in installationsskivan i datorns optiska enhet , starta guiden installationsprogrammet setup och följ instruktionerna på skärmen . Om du använder en Windows- dator , anslut USB-kabeln till datorn när installationsprogrammet uppmanar dig att göra det .

Lämna ett svar