Hur du ändrar ett trådlöst lösenord

Trådlösa routrar blir standard för Internet-användare . Men om du inte har din router lösenordsskyddad eller om någon har fått tillgång till ditt lösenord , kommer dina Internet hastigheter blir betydligt långsammare . Därför är det viktigt att kunna komma åt och ändra ditt trådlösa lösenord så att din router är ordentligt fastsatt . Du kan göra detta enkelt så länge du har tillgång till Internet . Instruktioner
1

Anslut Ethernet-kablar . En kabel ska köras från din router till modemet och den andra ska löpa från routern till datorn .
2

tillgång till din trådlösa router administratör sida . Webbadressen till den här sidan kommer att variera beroende på märket på din router . Se din routers manual för korrekt URL för åtkomst till administratörens sida .
3

Ange ditt användarnamn och lösenord . Om du har ännu att ställa ditt användarnamn och lösenord , kontakta din manual . Många gånger , användarnamn och lösenord är ” admin ” som användarnamn och ” Password ” för lösenordet .
4

Öppna trådlösa säkerheten delen av administrationen sidan .
5 < p > Ändra och bekräfta ett lösenord för att placera på din router . Ibland programvara kommer att generera en slumpmässig blandning av bokstäver och siffror . Detta är kryptering , och du bör vara säker på att skriva dessa siffror .

Lämna ett svar