Hur du ändrar en mapp utseende i Windows

Du kan anpassa utseendet på många mappar i Windows . Du kan välja den bild som representerar miniatyrbild av en mapp och ikonen för mappen själv . Instruktioner
1

Starta Utforskaren och leta upp den mapp som du vill anpassa .
2

Klicka med höger musknapp på ett tomt område i mappen för att få upp sammanhanget meny. Välj ”Egenskaper” för att få upp ” Mappegenskaper ” skärm . Klicka på ” Anpassa ”-fliken .
3

Välj en mall som ska användas för denna mapp från mallen listrutan . Detta kommer att gälla vissa funktioner i din mapp som är associerade med den mallen , såsom uppgift och visningsalternativ .
4

Markera rutan som lyder ”gäller även här mallen på alla undermappar ” om du skulle gillar också de undermappar som använder samma mall .
5

Pick ” Välj bild … ” knappen för att välja bildfilen för att identifiera en mapp i vyn Miniatyrer . Om du väljer en bildfil , kommer Windows Explorer skapa en fil som heter Folder.gif att använda . Annars använder Windows Explorer bilden standardmappen .
6

Välj ” Byt ikon ” för att välja en ikon som kommer att påminna dig om mappens innehåll i ”Detaljer , Ikoner , Lista och Kakel ” view . Du kan välja en fil som har ett . ICO filnamnstillägget , en fil med en . Exe filnamnstillägget som innehåller en ikon eller ett programbibliotek fil med en . Dll filnamnstillägget som innehåller en ikon .
Addera

Lämna ett svar