Hur dela en nätverksanslutning med WiFi-enheter

Både Microsoft Windows och Mac OSX har förmågan att dela en nätverksanslutning med Wi – Fi-enheter . Detta gör att enheter som kräver en Internetanslutning för att dela med bärbara datorer som kör Windows eller OSX . Användare kan använda sina bärbara datorer för att ge Internet- anslutning till sina enheter . Ställa in en delad nätverksanslutning är relativt enkelt och tar bara några minuter att slutföra . Instruktioner
Ställa in Connection Sharing på Mac OSX
1

Klicka på Apple-menyn i det övre vänstra hörnet av skärmen och välj ” Systeminställningar . ” Välj ”Dela ” för att öppna inställningsfönstret .
2

Markera posten för att komma till ” Internet Sharing ” -inställningar . Välj var du vill dela din anslutning från i rullgardinsmenyn . Placera en bock bredvid de enheter du vill dela Internetanslutningen med .
3

Lägg en bock till ” Internet Sharing ” inträde på den vänstra sidan av fönstret . Om du gör det möjligt för Internet- delning och slutföra dina inställningar . Stäng fönstret för att fortsätta .
Ställa in ICS på Windows
4

Klicka på ikonen Start-menyn längst ner i vänstra hörnet på skrivbordet och välj ”Control panel . ” Leta upp och klicka på ” Nätverks -och delningscenter ” länken .
5

Högerklicka på den anslutning du vill dela . I popup – menyn , välj ”Egenskaper” och ange administratörslösenordet om du uppmanas .
6

Leta upp och klicka på ”Dela ”-fliken . Lägg en kryssruta bredvid ” Tillåt att andra nätverksanvändare ansluter genom den här datorns Internetanslutning . ” Klicka på ” OK ” när du är klar .

Lämna ett svar