Hur Blixt en Linksys WRT – 150N

Linksys Wireless – N 150 är en router för att tillåta dig att dela en Internet-anslutning via fyra fysiska Ethernet-portar och ett obegränsat antal trådlösa anslutningar . Routern säkrar din information över en PSK2 Datakrypteringsnyckeln och är konstruerad för hög tillförlitlighet programvara som strömmande videokonferenser med VoIP-teknik . Linksys släpper uppgraderingar till WRT – 150N för att förbättra sin säkerhet och stabilitet . Du kan installera dessa uppgraderingar genom att blinka enhetens firmware med nya uppgifter hämtas från Linksys webbplats . Instruktioner
1

Öppna en webbläsare och tillgång till din router genom att skriva ” http://192.168.1.1 ” ( utan citationstecken ) i adressfältet .
2

Klicka ” Administration ” när routerns webbkonfigureringsverktyg sida har lästs in .
3

Ange ditt administratörslösenord . Standardinställningen är ” admin ” ( utan citationstecken ) .
4

Klicka på ” Firmware Upgrade” för att få tillgång till uppgraderingen sidan . Detta är den sida som blinkar ditt system minne .
5

ner din senaste firmware-uppdateringen från produktens hemsida , som ingår i ” Downloads ” fliken i Resources länken nedan . Spara filen på skrivbordet .
6

Dubbelklicka på den nedladdade zip-filen för att öppna den i Utforskaren . Klicka och dra ” . Bin ” filen på skrivbordet . Släpp musknappen för att packa upp den .
7

tillbaka till din webbläsare och klicka på ” Bläddra ” bredvid ” Välj en fil att uppgradera . ”
8

Navigera till skrivbordet och klicka . bin filen du packade . Klicka på ” OK . ”
9

Klicka på ” Börja att uppgradera . ” Detta kommer att orsaka att enhetens befintliga konfiguration och data som ska blixtrade som ny information läses från firmware -filen . Du får inte ta bort strömmen till enheten medan firmware flashad .

Lämna ett svar