Hur berätta om program körs bakom skrivbordet

Operativsystemet Windows består av en rad olika program och tjänster i kombination med program som du har installerat . Windows-tjänster är i allmänhet nödvändigt och minimeras så att de inte sakta ner ditt system . Men om du har just installerat ett nytt program eller uppdatering och ditt system saktar ner , kan det vara den skyldige . Det är lätt att tala om programmet körs i förgrunden , med ett interaktivt fönster . Men vissa program inkluderar även bakgrundsprocesser som inte är uppenbara . Det är där Windows Task Manager kommer in vad du behöver
dator
Visa fler instruktioner
1

Högerklicka på Aktivitetsfältet längst ned på skärmen . Klicka på ” Aktivitetshanteraren ” alternativet .
2

Använd ” Program ”-fliken för att se program som körs i förgrunden och stäng alla som inte svarar . Klicka på ” Processer ”-fliken . Denna flik visar processer som körs i bakgrunden .
3

Undersök bakgrundsprocesser för alla program du installerat nyligen som inte körs i förgrunden . Noteringen också berätta hur mycket av ditt system minne programmet tar . Även om du kan stoppa det härifrån , avinstallera programmet , ändra dess alternativ eller använda ” msconfig ” för att ta bort den från start listan är en mer effektiv metod för att lösa problemet .

Lämna ett svar