Hur att titta på filmer på en LED -projektor

LED Projektorer är billigare än de någonsin har varit . Det är inte längre opraktiskt att använda en projektor som din primära filmvisning enhet i ditt hem . Den ultimata hemmabio börjar och slutar med en projektor och ett kraftfullt surround -system . För ett speciellt teatralisk känsla , kan du montera även din projektor i taket . Projektorer utrustade med glödlampor med hög lumen räkna är även synlig när ytterbelysningen är närvarande . Ställa in en projektor för att titta på filmer i ditt hem tar bara några minuter . Saker du behöver
Projektorduk
DVD Player Review Video kablar
Ljudkablar
Ljudsystem
Visa fler instruktioner
1

Set upp skärmen i ett område med minst sex meter fritt utrymme . Alternativt kan du använda en vit vägg eller plåt i stället för en skärm .
2

position och fokusera din projektor mot skärmen innan du försöker koppla den till DVD- spelaren .

Billiga 3

Anslut videokabeln till din DVD- spelares ” video Out” port och anslut den andra änden av videokabeln till din LED projektorns ” video in ” port .
4

Anslut ljudkablarna till ” ljud ut ” anslutningar på din DVD-spelare . De flesta ljudkablar har röda och vita kontakterna för att motsvara de vänstra och högra sidorna av en stereoinspelning . Matcha färgerna på kontakterna till uttagen .
5

Fäst den fria änden av ljudkabeln till ditt ljudsystem är ” TV ” anslutning .

Lämna ett svar