Hur att rengöra en Toshiba Laptop

Toshiba har länge varit ett välkänt varumärke som bär en mängd olika elektroniska enheter, inklusive bärbara datorer . Eftersom din bärbara reser med dig regelbundet medan du är på språng , samlar det snabbt smuts , mat smulor och andra element som jord Toshiba laptop och försämra det allmänna utseendet på enheten . Genom att genomföra en tillfällig rengöring rutin och hålla några billiga rengöring objekt på sidan kan du snabbt rengöra din Toshiba laptop och behålla den som ny . Saker du behöver
burk med tryckluft
våtservetter dator rengöring
Computer rengöringsspray
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Stäng den bärbara datorn och koppla ur all strömförsörjning .
2

Spray en burk med tryckluft över tangentbordet . Håll burk luft sex inches ovanför tangentbordet , och spraya fram och tillbaka över varje rad av nycklar. Kallelse damm och andra små partiklar blåses ut och stänga av tangentbordet .
3

Torka laptop skärm med en dator rengöring torka . Använd små cirkulära gnugga rörelser , torka försiktigt men bestämt nog att ta bort fingeravtryck och andra fläckar .
4

Gnid en fräsch torka över tangentbordet på Toshiba laptop . Flytta på andra områden av den bärbara datorn , återigen gnugga i små cirkulära rörelser och med färska våtservetter som behövs . Upprepa tills hela laptop är ren .
5

bort tyngre rester genom att spraya en lätt dimma av dator rengöringsspray på en mikrofiberduk . Gnid lösningen över tyngre områden av rester och låta den bärbara datorn för att lufttorka i 30 minuter innan du slår på den igen.

Lämna ett svar