Hur att hitta min Office 2007 Key

Vid någon punkt i datorns liv , kan du behöva installera om Microsoft Office 2007 . Normalt cd nyckel hittas på en dekal någonstans på datorn , på CD-fodralet eller i manualen . Men det finns tillfällen då denna CD nyckel försvinner . Du behöver inte gå ut och köpa en ny kopia av programmet , finns det fortfarande ett sätt att upptäcka att Microsoft Office 2007 produkt nyckel på din dator . Det ligger i Windows-registret . Dock är nyckeln kodade och svår att läsa , men en av de många gratis finder produkt nyckel program kan dechiffrera produktnyckeln i Windows-registret för dig . Saker du behöver
Internet Review, gratis Key Finder program
Visa fler instruktioner
1

Ladda Magical Jelly Bean Keyfinder , och spara den på skrivbordet . Packa freeware , och extrahera till mappen du vill . Öppna mappen där du sparat programmet . Se till att den hämtas korrekt . Om filen har en ” . Exe ” slutar och det finns en igenkännbar symbol , då det hämtades är korrekta . Om inte ladda ned programmet . Installera och kör keyfinder.exe och den kommer att hitta dina Microsoft Office Numbers produktnyckel .
2

Ladda Winkeyfinder . Packa , packa upp och kör programmet . Kontrollera att nedladdningen gjorts på rätt sätt genom att öppna mappen där du extraherade det . Om du inte ser det , och sedan ladda ner den igen , som något kan ha gått fel med hämtningen . Klicka på filen två gånger för att köra programmet . Det hittar alla dina koder program nyckel för Windows och Microsoft Office .
3

Ladda License Crawler och spara den på skrivbordet . Packa och extrahera filen till en mapp du väljer . Klicka två gånger för att köra den . Alla dina Windows och Microsoft Office nycklar produkt kommer att dyka upp på skärmen .

Lämna ett svar