Hur att emulera en webbkamera

Emulatorer är användbara verktyg för att testa mjukvara eller kör alternativa konfigurationer utan att ändra din huvudsakliga systemet . Du kan också använda dem för att köra olika operativsystem , till exempel Windows XP på en Windows 7-dator , vilket är användbart för att köra program som inte stöds i Windows 7 . Emulatorer är utformade för att använda musen och tangentbordet ansluts till en dator , och som utvecklare uppgradera mjukvaran , kan emulatorer stödja fler enheter – inklusive webbkameror . Ställa en upp för att emulera en webbkamera tar bara några få steg . Instruktioner
Oracle VM VirtualBox
1

Öppna VirtualBox chef . Detta fönster visar emulerade operativsystem installerade .
2

Klicka emuleringen du vill efterlikna en webbkamera på . Klicka på ” Inställningar ” -ikonen i verktygsfältet för att öppna fönstret Inställningar .
3

Klicka på ” USB ” på den vänstra panelen . Klicka på ” Aktivera USB Controller ” om den inte redan är markerad .
4

Högerklicka på den vita rutan i mitten av fönstret och välj ” Lägg till filter från enhet . ” Detta kommer att öppna en lista över USB-enheter anslutna till datorn .
5

Klicka på posten för din webbkamera . Din webbkamera kommer att visas i den vita rutan . Klicka på ” OK ” för att stänga fönstret Inställningar .
6

Högerklicka på din emulering och klicka på ” Start”, eller klicka på ” Start ” -knappen i verktygsfältet . När dina emulering startar upp , bör man upptäcka webbkameran . Addera VMware
7

Öppna VMware Workstation fönstret . Detta fönster visar emulerade operativsystem installerade som flikar längst upp i fönstret .
8

Klicka på fliken för din emulering , klicka sedan på ” Ström på denna virtuella maskin . ” Vänta på din emulering för att starta upp .
9

Klicka ” VM ” på menyraden och sedan ” flyttbara enheter. ” Detta kommer att öppna en lista över USB-enheter anslutna till datorn .
10

Klicka på posten för din webbkamera . Klicka på ” Anslut ( Koppla från Host ) . ” Emuleringen ska detektera webbkameran som om den var ansluten till din dator .

Lämna ett svar