Hur att bygga dynamiska webbplatser med Dreamweaver 8 PHP & MySQL

HTML , PHP och MySQL är tre programmering plattformar som tillsammans ger rika webbplatser med omfattande funktioner för att styra nästan alla uppgifter. HTML är ” front end ” som ger den verkliga utseendet på en webbsida . Det är grafiskt i naturen och kan skapas i program som Dreamweaver . PHP är ett server – side programmeringsspråk , och MySQL är en databas som lagrar all nödvändig information om en kund eller online- verktyg . Alla tre kan användas för att skapa en webbplats . Saker du behöver
Dreamweaver 8
Textredigeraren
Visa fler instruktioner
Använda Dreamweaver
1

Öppna Dreamweaver och skapa ett nytt dokument med ” ny ” -knappen i verktygsfältet .
2

Ange önskat innehåll för din webbsida som du skulle skriva ett brev eller någon annan handling . Formatera text med hjälp av ” Text ” -menyn för att skapa en catchy stil som är karakteristisk för webbsidor . Justera typsnitt, färger och stylization såsom fetstil och kursiv stil med ” Properties Inspector ” i ” Text ” -menyn .
3

Infoga bilder för din hemsida , om så önskas . Klicka på ” Infoga ” -menyn och välj ” Bild ” alternativet . Bläddra till den plats på datorn där bilderna lagras och välja en att infoga .
4

Publicera webbplatsen . Klicka på ” Site ” -menyn och välj ” Hantera webbplatser ” alternativet . Klicka på ” Ny ” -knappen och skriv in önskat projektets filnamn och tryck på ” OK ” -knappen . Följ instruktionerna på skärmen för att spara webbplatsens filer till din dator .
Få PHP Script
5

Hitta ett PHP- skript för att använda . Många är tillgänglig gratis på nätet ( se ” Referenser ” ) . Ett PHP- skript kan användas för att skapa en e- blankett för besökare att kontakta dig direkt . Andra skript kan visa en kalender på din webbplats eller visa ett roterande fotogalleri .
6

Ladda manuset .
7

Öppna skript i en textredigerare , t.ex. Windows Anteckningar . Högerklicka på ” . Php ” filen och välj ” Öppna med ” -kommandot och välj ” Anteckningar ”.
8

Kopiera hela manus . Tryck på ” Ctrl + A ” -tangenten på tangentbordet följt av ”Control – C ” kombinationen för att kopiera hela innehållet i PHP-skript .
Lägg PHP till Dreamweaver -fil

9

Högerklicka på ” . html ” eller ” . htm ” -fil som skapas av Dreamweaver . Välj ” Byt namn ” -kommandot från menyn som visas . Ändra filändelsen från ” . Html ” eller ” . Htm ” till ” . Php ” och tryck på ” Enter” . Filnamnet skall vara densamma .
10

Öppna denna Dreamweaver filen , nu ett ” . Php ” fil , i Anteckningar .
11

Bläddra igenom filen och lokalisera ett område i den hemsidan där du vill infoga PHP-skript . Om du vill ha ett PHP- post formulär för att visas under en viss bild , till exempel , hitta HTML-koden som direkt hänvisar till namnet på den bildfil och klicka på en tom rad under denna HTML image linje .
12

Tryck på ” Ctrl- V ” tangentkombination för att klistra in PHP-skript i Dreamweaver filen .
13

Stäng filen . Addera Ladda

14

Anslut till din webbhotell med en vanlig FTP-program . Många FTP-program är tillgängliga gratis . Använd webbadress som tillhandahålls av ditt webbhotell .
15

Navigera till ” public_html ” eller ” www ” -katalogen på ditt webbhotell konto .
16

dra Dreamweaver-filer från din dator till FTP- fönstret och släppa dem i ditt webbhotell katalog . Addera Lägg MySQL
17

Ladda ner ett PHP-skript som integrerar med MySQL . Många är tillgängliga för gratis ( ” Referenser ” ) att utföra en mängd olika uppgifter . Den MySQL delen är nödvändig för skript som lagrar data . Till exempel kommer en blogging skript behöver lagra blogginlägg. WordPress.org är ett annat bra ställe att förvärva PHP – MySQL programvara om du planerar att bygga en blogg .
18

Ladda upp PHP-skript med hjälp av FTP-program på samma sätt som du laddat upp Dreamweaver-filer .
19

Besök URL för PHP-skript efter uppladdning för att slutföra eventuella installationskrav . WordPress programvara har en enkel PHP genomgång skript som automatiskt avslutar installationen av PHP och MySQL inställningar . Addera

Lämna ett svar