Hur återställa raderade objekt från Windows Vista

Det finns inget mer förvirrande än misstag raderat en datafil . Men att ta bort en fil i någon version av Windows inte bli riktigt den från datorns hårddisk . Windows berättar bara datorn att utrymmena filen tidigare ockuperade är nu fri att skriva över med nytt material . Så tills du fyller i tomrummen med nya data , kan du försöka att återställa objekt som du råkar radera från Windows Vista . Saker du behöver
fil återvinning programvara
Visa fler instruktioner
1

Öppna din papperskorgen filen för att se om den raderade filen finns fortfarande kvar . Om det finns, klicka på filen och berätta för datorn att ” återställa ” den till dess ursprungliga plats .
2

Återställa ett dokument fil med en säkerhetskopia om du kör en högre slutet version av Windows Vista . Detta kommer inte att fungera med Home edition . Öppna mappen Dokument från Start-menyn och klicka på ” Dokument ”. Högerklicka på ett öppet område och välj sedan ” Egenskaper . ” Välj ” Tidigare versioner ” fliken i Document Properties fönstret och dubbelklicka på den dag och tid som du vet att filen existerade . Hitta din fil i listan som visas och kopiera och klistra tillbaka det i ditt aktuella dokument mappen .
3

återställa datorn filer till en tidigare version med Windows Systemåterställning finns i Säkerhetskopiering och återställning Center . Säkerhetskopiering och återställning är åtkomlig via Kontrollpanelen . Systemåterställning är aktiverat som standard . Återställ datorn till en tidigare version genom att välja ett datum i din Systemåterställning som föregick radering av filen i fråga .
4

återställa raderade filer med hjälp av en säkerhetskopia tidigare gjort i ditt Säkerhetskopiering och återställning . Ange vilken typ av restaurering du behöver och vilka filer du behöver för att återhämta sig . Välj datum för säkerhetskopian du föredrar och om du vill återställa allt från backup eller ange de särskilda objekt som du vill återställa . Initiera dataåterställning genom att klicka på ” Next . ”
5

Ladda ner och installera data återvinning programvara . Dessa programvaror kommer att generera en lista över alla befintliga och raderade filer som finns på datorns hårddisk . Om du inte har skrivit under de poster , bör du fortfarande kunna återvinna dem . Skanna eller söka efter det raderade objektet du försöker återhämta sig . När du har utsett filen , väljer destination för objektet , och använda kommandot Reparera , återställa filen till din befintliga hårddisk .

Lämna ett svar