Hur använder jag Tabeller i MS Word

? När du är ute efter att skapa ett team roster , planera en budget , siffror rapport inkomster eller otaliga andra processer , dra nytta av Microsoft Word en snabb tabell – skapande verktyg att Corral information. Använda tabeller i Microsoft Word följer många av samma metoder för vanliga ordbehandlingsdokument , med Word välbekanta menyer och verktygsfält redo att hjälpa dig att utforma en cell för cell display . Instruktioner
1

Öppna Word . Klicka på ” Infoga ”-fliken längst upp på arbetsytan . Klicka på ” Tabell ” -knappen direkt under fliken .
2

Dra markören på den nedrullningsbara bilden för att beteckna tabellen krävs, t.ex. tre celler med tre celler . Tabellen konfiguration kan ändras vid ett senare steg . Infogas tabellen på sidan .
3

skriva in text i övre vänstra cellen i tabellen . Upprepa för att fylla resten av tabellens celler med data .
4

Högerklicka på någon av cellerna och välj ” Kantlinjer och fyllning . ” Klicka på ” Skuggning ” fliken . Dra ner ” Fill ” -menyn och välj en liten färgad ruta för att ge tabellens celler en bakgrundsfärg .
5

Markera en hel rad eller kolumn i tabellen . Klicka på fliken ”Hem” . Klicka på knappen ”B” i ” Font ” i bandet /verktygsfält för att ge dessa celler en djärvare typsnitt .
6

Markera en rad i tabellen . Högerklicka och välj ” Infoga . ” Välj ett av alternativen för att öka bordets storlek , såsom ” Lägg till rad ovanför . ” Andra alternativ är att lägga till en ny kolumn till höger eller vänster och lägga till en rad nedanför det markerade området .
7

Klicka på den gula ” Tabell Verktyg ” fliken högst upp i arbetsytan . Håll muspekaren över alternativen i ” Table Styles ” i bandet för att se tabellen ändra färger och stilar . Klicka på en verklig stil att begå förändringen till bordet .
8

Klicka på ” File ” fliken . Klicka på ” Spara som . ” Skriv ett namn på tabellen och klicka på ” Spara ” knappen .

Lämna ett svar