Hjälp med att installera Microsoft Office Home & Student

Microsoft Office är en av de främsta ordbehandlingsprogram sviter finns på marknaden . Med populära program som Microsoft Word och Microsoft Excel , kan enskilda användare använder Microsoft Office för en mängd olika arbetsuppgifter . Däremot kan installera Microsoft Office Home och Student vara en skrämmande uppgift om du är osäker på vad som är inblandade i processen . Systemkrav

Innan du kan börja installera Microsoft Office Home och Student , måste du se till att du har rätt dator specifikationer . För Microsoft Office Home och Student 2007 , måste du ha en processor hastighet på 500 MHz eller högre , minst 256 MB RAM och minst 1,5 GB hårddiskutrymme . Din skärmupplösning bör fastställas till 1024 x 768 eller högre , och du måste köra Microsoft Windows XP eller en senare version av Windows på den dator där du vill installera Microsoft Office . På grund av formatet för Microsoft Office-installation , måste du också ha en CD – ROM-eller DVD -enheten för att starta upp på installationsskivan. Om du vill utnyttja Internet -anslutning för Microsoft Office , måste du ha Internet Explorer 6.0 eller senare .
Installationsprocessen

att installera Microsoft Office Home och Student , sätt in CD: ni datorns CD – ROM-eller DVD-enhet . Låt datorn läsa skivan , och ett nytt fönster visas med monteringsanvisning . Om inget visas klickar du på ” Start ” i nedre vänstra hörnet av skärmen , klicka på ” Kör ” och välj sedan CD- enhet från listan . Följ anvisningarna på skärmen installationsinstruktionerna för att slutföra installationen .
Vanliga problem
p Om installationen inte startar automatiskt , kan skivan skadas . Ta ut skivan och inspektera ytan för repor eller andra skador . För att rengöra skivan , ta en mjuk trasa och torka av den över ytan av skivan , med början från den inre cirkeln och göra en rak rörelse till kanten av skivan . Om detta inte reparera problemet , överväga att sätta in skivan i en annan dator för att se om problemet är begränsat till ditt system .

Problem kan också uppstå om ditt system är inte aktuell . Om du kör Windows XP , klicka på ” Start” och sedan ” Kör ” och skriv ” sysdm.cpl ” i dialogrutan . Tryck ” Enter ” och rutan Automatiska uppdateringar ska visas . Windows kommer automatiskt att upptäcka om ditt system är helt uppdaterad , och det kommer att installera alla nödvändiga uppdateringar .

Lämna ett svar