Har jag REFOG på datorn

? REFOG är en personlig övervakning programvara som gör att du kan hålla reda på vad användarna gör på en dator . Den är kompatibel med Windows och Mac operativsystem . Du kan veta om du har REFOG på din dator beroende på administratörens inställningar eftersom programmet kan ställas in som döljas eller visas . Funktion

REFOG är en dator övervakning program som tillåter en administratör att övervaka vardagliga sysslor såsom använda program och webbsökningar . Vare sig för personligt eller affärsmässigt bruk , ger REFOG fjärrövervakning via e-post . Med realtidsvarningar , ger det konstant skydd , och varnar administratören av obehörigt innehåll eller potentiellt farliga ställen omedelbart .
Osynlighet

Som standard visas REFOG på Start -menyn om det är installerat . Om du klickar på Start-menyn , visas det på ” Alla program ” listan . På en kompatibel Mac , visas det i mappen Program . Men om administratören aktiverat osynlighet inställningarna , verkar REFOG inte i systemfältet eller Start-menyn . Endast administratören kan aktivera osynlighet . I ett sådant fall endast programmets administratör vet om programmet är installerat eller inte .
Lösenordsskydd

När REFOG är dolt , det är automatiskt skyddade från blockeras eller avinstalleras . Om programmets administratör konfigurerar den med ett lösenord , kan REFOG inte ses , blockeras eller avinstalleras utan att ange lösenordet . Denna säkerhetsfunktion är utformad för att förhindra obehörig användning . Enligt utvecklarna Addera Anmälan

, de ” Refog End User License Agreement ” anger att en administratör ska anmäla anställda eller organisationsmedlemmar om programmet är installerat . Även övervakade data inte skickas tillbaka till en online- server , som övervakas har rätt att veta .

Lämna ett svar