Gratis Hard Drive Recovery Verktyg

Det är inte en fråga om om utan när hårddisken kommer att misslyckas . För de flesta användare , kommer det fruktade tid som en fullständig överraskning . Lyckligtvis gör den ökade tillgången till verktyg för säkerhetskopiering möjligheten till katastrofal förlust mer avlägsen , men du kan fortfarande ha tillfällen när du vill för bara ” en chans ” att bevara dina data. Det är där hårddisk återvinning verktyg komma till hands . Dessa program kan laddas ner från Internet och några distribueras som freeware . Det innebär att du kan använda dessa program för att återställa dina data och det kommer inte kosta dig ett öre . ADRC Data Recovery Software Verktyg

ADRC Data Recovery Software Tools är en fri svit av data återvinning programvara som kan återuppliva skadade hårddiskar i syfte att återställa data från dem . Programvaran är enkel att använda , med ett enkelt användargränssnitt och möjlighet att återställa filer eller skapa bilder som behövs för säkerhetskopiering .
Disk Investigator

Disk Investigator går bortom fil återvinning och kan tillåta dig att hitta dolda filer på din dator som kan ha installerats av skadlig programvara eller andra användare . Det kommer också att du kan återställa raderade filer och visa disk effektivitet .
NT File Recovery

NT File Recovery fungerar på NTFS ( Windows Vista , 7 och NT -system ) så att du kan återställa förlorade data och återställa en skadad hårddisk till funktionell , om än tillfälligt , bruksskick . Detta gör att du kan flytta , kopiera eller säkerhetskopiera viktiga filer på den trasiga disken som du vill behålla . Addera R – Linux

R – Linux är dataräddning programvara för dator krigare som undflyr traditionella operativsystem som Windows och AppleOS . Det möjliggör återvinning av data i Ex2/Ex3/Ex4 filer från en Linux- partition eller hårddisk . Andra verktyg tillgängliga i denna serie inkluderar avbildning enheter , avancerad filkopiering och säkerhetskopiering .

Lämna ett svar