Fördelar med Photoshop CS3

Adobe släppt Photoshop Creative Suite 3 ( CS3 ) under 2007 . Photoshop CS3 innehåller flera nya funktioner som kan motivera en uppgradering om du kör en tidigare version av programmet – särskilt om du kör det på en Mac . Även Photoshop CS3 är inte längre den aktuella versionen av programmet , kan det fortfarande vara en givande uppgradering på äldre datorer som inte uppfyller systemkraven för nyare Photoshop versioner . Dessutom kanske du kan hitta ett begagnat exemplar av Photoshop CS3 på en auktion webbplats för mindre än du skulle spendera på en nyare version . Native Intel – baserade Mac Support
p Om du äger en Mac med Intel-processor , kan du räkna med ökad prestanda med Photoshop CS3 . Photoshop CS3 är den första versionen av programmet som kan köras på Intel – baserade Mac-datorer . Tidigare versioner av Photoshop använder Rosetta , en översättning skikt som gör mjukvara skriven för PowerPC-processorer för att köra på Intel -processorer . Rosetta kräver systemresurser för att fungera , och ta bort det är säkert att snabba Photoshop CS3 upp kraftigt . Photoshop CS3 stöder också PowerPC – baserade Mac-datorer .
Oförstörande filter

med Photoshop CS3 , behöver du inte längre oroa dig för att säkerhetskopiera din ursprungliga bilden innan du använder en filtrera för uppgifter som slipning och mjukgörande bilder . Filter betraktas nu ”smarta objekt ” och du kan ta bort eller ändra ordning på dem som du vill . Du kan även återgå till att visa den ursprungliga bilden efter applicering filter . Denna förbättring gör att konstnärer och redaktörer foto för att koncentrera sig på den kreativa processen när du redigerar bilder i Photoshop CS3 snarare än att försöka komma ihåg om de backas sin ursprungliga bild upp .
Förbättrad Lagerjustering och Blending

Även många av dagens digitalkameror kan ta panoramabilder automatiskt , kan det finnas tillfällen när du vill ta en bild av en scen som är bredare än vad kameran kan stödja . Det nya lagret blanda funktion i Photoshop CS3 gör smärre justeringar av sammansatta bilder för att göra det svårare att säga att bilderna är från olika källor . Denna funktion kan också förbättra andra projekt såsom collage .
Förbättrad automatisk Selection

När du skapar vissa typer av bilder , t.ex. collage och affischer , kan du behöva ibland för att skära en oregelbunden yta – såsom formen av en person – från en bild. Välja oregelbundna områden manuellt är jobbigt , och den ” magiska lasso ” verktyget är inkonsekvent i bästa fall . Photoshop CS3 har en förbättrad automatisk markeringsverktyg som är långt mer exakt för att välja oregelbundna områden . Du kan också göra små förändringar efter att ha utfört den automatiska valet om verktyget missar ett område i bilden .

Lämna ett svar