Felsökning ett Microsoft Wireless Laser Mouse 5000

Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 är en trådlös mus som är utformad för att fungera med netbook-datorer med inbyggd Bluetooth sändtagare . Denna mus kommer inte med en adapter , och är inte förenligt med icke – Bluetooth-utrustade datorer . Om din dator är kompatibel med musen , använda det ska vara enkelt och lätt . Men om din Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 inte fungerar som det ska , finns det några felsökning åtgärder du kan vidta för att bekämpa gemensamma frågor . Instruktioner
1

Kontrollera att Bluetooth- inställningar är korrekt konfigurerade , och utför synkroniseringen igen . Om du vill kontrollera inställningarna för Bluetooth , gå till Kontrollpanelen och välj Bluetooth -ikonen . Om du inte ser enheten i listan, tryck på sync -knappen på musen och sedan aktivera upptäckt läget på datorn för att åter bilda länken .
2

Byt batterier . Om batteriindikatorn lyser rött , kan du uppleva anslutningsproblem eller grov markörrörelser . Stäng av musen och sedan byta batterier för att lösa problemet .
3

Kontrollera att musens undersida är ren . Om du ser någon smuts eller damm på undersidan av musen , torka av den med en trasa fuktad med (isopropyl ) alkohol .
4

Kolla operativsystem krav . Om du inte kan få musen att fungera alls , kan ditt system inte vara förenligt med musen . För att använda Microsoft Wireless Laser Mouse 5000 , behöver du en intern Bluetooth- transceiver ( eller adapter ) , och kör Windows 7 , Windows Vista , Windows XP ( Service Pack 2 ) eller Mac OSX operativsystem .

Lämna ett svar