Felsökning av en utskrift Ljus på en laserskrivare

Laserskrivare används allmänt i företag och hem , så det är viktigt att skrivare användare har vissa grundläggande felsökning färdigheter . Ringa efter service på en laserskrivare kan vara väldigt dyrt , så kan lära sig att fixa din egen skrivare spara dig mycket pengar . De LED-lampor och styrmeddelanden panel berätta mycket om skrivaren , så det är viktigt att uppmärksamma dem . Saker du behöver
Printer Review Paper
Visa fler instruktioner
1

Gå över till skrivaren och titta på kontrollpanelen om din laserskrivare är utrustad med ett . Många stora format laserskrivare har en kontrollpanel som visar felmeddelanden när det finns ett problem .
2

Markera LED- lamporna på laserskrivare . Om utskriften blinkar grönt betyder det att skrivaren skickar ett jobb till skrivaren . Vänta tills utskriften är klar.
3

Kontrollera skrivaren för papperstrassel Om lysdioden blinkar gult eller lyser med fast gult sken . Dra försiktigt ut pappersfacket och dra ut eventuellt papper som fastnat . Skjut tillbaka pappersfacket in och titta på lysdioden börjar blinka . Kontrollera att utskriften har slutförts .
4

Kontrollera lysdioden på nätverkskortet om din laserskrivare är ansluten till nätverket . Om lysdioden lyser gult , finns det en anslutning mellan skrivaren och nätverket . Ta nätverkskabeln , re – sits det och titta på ljuset att blinka . Om lampan blinkar , det är kommunikation sker mellan skrivaren och nätverket .

Lämna ett svar