Felsökning av en HP Officejet J5750

HP Officejet J5750 är en allt-i -ett- skrivare som kan skriva ut färgdokument , skicka fax , kopiera dokument och skanna bilder här skrivaren har en hel del funktioner , men har ett lättanvänt gränssnitt och enkel anslutning protokoll . Om du har problem med din HP Officejet J5750 , finns det några enkla felsökning du kan vidta för att lösa problemet . Instruktioner
1

Kontrollera dina kablar . Istället för en seriell port , använder HP Officejet J5750 en USB -kabel . Kontrollera att USB- kabeln är ordentligt ansluten till både skrivaren och datorn . Också se till att kabeln är ansluten direkt till datorn ( inte till en hubb ) .
2

papperstrassel . Även om en liten bit papper rivs under utskriften , kan det uppstå papperstrassel . För att rensa bort papper som fastnat , tryck ned fliken på den vänstra sidan av den bakre luckan för att frigöra skrivaren dörren . Använd sedan pincett för att ta bort papper som fastnat mellan skrivarens valsar .
3

Utför ett självtest . Den självtest funktionen kontrollerar justerar skrivhuvudet och bläckpatronerna . För att utföra testet , tryck på ” Setup ” -knappen och välj ” Print Report ” och sedan ” Self- Test Report ” från menyn . Om det finns ett problem med bläckpatronerna , färgerna på självtest kommer att verka bleka eller visas inte alls . Om så är fallet , prova att rengöra botten av bläckpatronerna eller ersätta dem .
4 p Om de utskrivna dokumenten verkar krokiga eller off – center , kan du behöva nytt justera skrivhuvudet . Slå på datorn och öppna programmet HP Solution Center . Klicka på knappen ”Inställningar” , gå till ” Utskriftsinställningar ” , och klicka sedan på ” Verktygslåda för skrivare ” . Klicka sedan på ” Device Services ”-fliken och välj ” Rikta in bläckpatronerna ” . Skrivaren kommer att göra ett ljud och sedan en anmälan kommer att dyka upp, som anger att operationen har avslutats .

Lämna ett svar