Excel Online Hjälp

Microsoft Excel är det mest använda kalkylprogram i världen . Medan de grundläggande funktionerna är enkla att använda , kan nybörjare fortfarande behöver hjälp att bli bekant med programvaran . Dessutom kan många kraftfulla verktyg i Excel lämna även longtime användare vid en förlust . Lyckligtvis finns det många online- hjälp verktyg tillgängliga för alla , från nybörjare till erfarna användare . Kontrollera Microsoft Online Hjälp

Microsoft har online- hjälp tillgänglig på Office.Microsoft.com . På webbplatsen kan besökarna söka hjälp av program och version . Till exempel , om du använder Excel 2003 kan du hitta hjälp för den versionen . Detta är viktigt eftersom version 2007 eller senare har en väsentligt annorlunda användargränssnitt . På webbplatsen finns grafik, video och ljud tutorials att erbjuda besökarna en mängd olika sätt att lära .

Men många människor som har försökt att använda denna webbplats för att få hjälp med är överens om att de förklaringar som ges i hjälpavsnitten ofta svårt att förstå eller följa , vilket gör att användarna förvirrade och frustrerade . Addera gratis Online Hjälp
p Det finns många online webbplatser som erbjuder gratis Excel hjälp. Till exempel har ExcelGoodies.com ett brett utbud av kurser anordnade lokalt , vilket gör det enkelt att hitta det du behöver . Webbplatsen har videor och skriftliga steg , och det är mycket tydligt presenterad och lättbegriplig för användarna på alla nivåer av erfarenhet .

Baycongroup.com erbjuder ett annat bra gjort gratis hjälp resurs för Excel . Layouten är i en tydlig , lätt att följa listan format organiserade i olika lektioner . Ämnena ger klara , koncisa svar och åtföljs av användare grafik .

Ozgrid.com är en liknande sajt som Baycongroup.com som erbjuder längre och mer detaljerade förklaringar . Dock skulle denna sajt fördel med tillsats av grafik som visar hjälpavsnitt de förklarar .
Online betald Hjälp

Många av de webbplatser som erbjuder gratis utbildning erbjuder också betald utbildning , hoppas att du kommer att gilla den gratisprov träningar så mycket att du kommer att investera i betalda abonnemang . Till exempel erbjuder MyDigitalWorks.com gratisprover av de online- utbildning videor de säljer .

Välkänt utbildningsföretag Fred Pryor /CareerTrack erbjuder online ljud och seminarier video på deras webbplats Pryor.com . Dessa schemalagda klasser kör en timme och täcker olika aspekter av det program som tillåter användare att välja den klass som kommer att hjälpa till att besvara deras särskilda frågor .
P Om du är frustrerad försöker sålla bland sidor hjälpa klubben , kanske du vill att ta hjälp av en levande person som är en Excel- expert . LivePerson.com erbjuder denna tjänst . Excel experter finns tillgängliga för att svara på dina specifika frågor för från $ 0,50 till $ 1.00 per minut , från 2009 . Tjänsten har ett stjärnsystem där användarna kan bedöma en expert , så att framtida användare att välja deras hjälpare klokt .

Lämna ett svar