En handledning för Stadsbilden i GIMP

Designa grafik för en annons eller skylt innebär ofta att skapa stiliserade bakgrunder . Till exempel kanske du vill göra en nattlig stadsbild att gå bakom texten i en annons . Du kanske tror att du skulle behöva använda ett dyrt kommersiellt bildbehandlingsprogram som Photoshop eller Illustrator för att göra detta , men du kan enkelt göra samma sak i den fria grafik redaktör GIMP . Instruktioner
en

Öppen GIMP. Välj ” File ” i menyn och välj ” Nytt ”. I dialogrutan som visas anger du bredd och höjd du vill ha på ditt dokument och klicka på ” OK . ”
2

Välj ” Paintbucket ” verktyget och använda den för att fylla duken med svart eller mörk lila . Addera 3

Välj ” Path ” verktyget i verktygsfältet och använder den för att rita en siluett form av en stadens silhuett på botten av duken . I alternativen , klicka på ” Gör markering . ” Använd ” Paintbucket ” verktyg för att fylla markeringen med en mycket mörk brun eller grå .
4

Klicka på ” knappen Nytt lager . ” Välj ” Rektangulärt ” verktyget i verktygsfältet och använder den för att rita formen för ett fönster på en av byggnaderna . Använd ” Paintbucket ” verktyg för att fylla markeringen med en mörkgul .
5

Upprepa steg 4 för att lägga till fler fönster i olika storlekar , beroende på hur långt bort den delen av skyline är tänkt att vara . Gör samma sak för att placera en måne på himlen .
6

Välj varje fönster och månen skikt i tur och tillämpa ” Gaussian Blur ” filter . Spara ditt arbete .

Lämna ett svar