DIY Säkerhetsbälte Bag

Home butiker och varuhus bär ett antal unika plånböcker för köp . Tyvärr kan premade plånböcker vara mycket dyrt. Om du letar efter en one -of – a -kind plånbok , kan du göra din egen hemma med lite tid och lite pengar . Ett sätt att göra din egen väska är att använda bilbälte , vilket kan hittas i gamla bilar samt fordonsindustrin butiker utbudet . Saker du behöver
Liner tyg
Raka stift
symaskin
Foam
Säkerhetsbälte
Klädsel please
Stapler
Strap hårdvara
12 – tums dragkedja

Visa fler instruktioner
1

Klipp två bitar av liner tyg , vardera med måtten 8 1/2 inches med 11 inches i storlek . Du kommer också att skära två paneler som är 8 1/2 inches med 3 inches och en annan panel som är 11 inches med 3 inches. Dessa tygstycken skapar din handväska liner . Du kan använda någon typ av tyg du föredrar för liner , men ska du välja något hållbart
2

Sy din foder tillsammans . . Fäst 3 – tums paneler till de större panelerna , med raka ben med en 1/4-tums sömsmån . När stiften är på plats , bör du ha alla fem stycken nålas tillsammans med en av de 11 – tums sidor lämnas öppen . Använd din symaskin för att sy längs stiften och sedan ta bort dem .
3

Skär en bit skum som är 2 inches i bredd , bör 11 inches i längd och höjd vara motsvarande av fem bredder säkerhetsbältet kommer du att arbeta med .
4

Linda säkerhetsbältet runt skummet , parallellt med 2 – tums sidan . Överlappa säkerhetsbältet och skär den efter den överlappar ca 1/2 tum . Upprepa detta för att göra ytterligare tre längder av säkerhetsbälte med samma mått .
5

Använd din symaskin för att fästa ändarna av en av dina remsor från föregående steg tillsammans . Använd din 1/2-tums sömsmån . Upprepa detta med de övriga tre banden så att du har fyra slingor . Skjut dina loopar på din skum pjäs .
6

Håll skum bit upprätt med slingor av bilbälte mot botten av skummet och den övre delen av det avslöjats skummet . Weave slutet remmen genom öglorna på den sida av skummet. Den lösa änden bör inledas under det slingan längst bort från änden av skummet , sedan över nästa båge och så vidare. Använd en klädsel tack för att hålla bandet på plats medan du arbetar .

När du har loopas under och över de fyra öglorna , ta remmen runt botten av skummet och backa upp den andra sidan , vävning igen . Börja över den nedre slingan , då under nästa , och så vidare . När du når toppen av slingorna , fäst det på plats med en klädsel stift och skär den överskjutande säkerhetsbältet bort lämnar en 1 – tums sömsmån .
7

Weave framsidan och baksidan av väskan . Du kommer att använda samma metod som du använde för sidorna . Börja längst upp slingan . Weave över toppen slingan , då under den andra och så vidare. När du når botten , slinga runt till andra sidan och fortsätt vävning . Gör detta över hela väskan , omväxlande din vävning mönstret . Använd klädsel nubb att hålla längden på bältet på plats och skär dem att lämna en 1/2-tums sömsmån . Ställ din väv som behövs . Se till vävning är redan innan du tar bort stiften .
8

Använd en häftapparat för att häfta längderna av säkerhetsbältet på plats där de överlappar varandra på den översta raden . Detta kommer att hålla dem på plats . Ta bort de raka stift och skumblocket .
9

Skär två längder av säkerhetsbälte som är 4 inches lång vardera . Vik varje längd på mitten så att de skurna ändarna möts . Sätt en ögla metall på varje band . Häfta ihop ändarna på båda bitar så att du har två slingor av säkerhetsbälte , vardera med ett utrustningspaket slinga . Hårdvara slingor är de slingor som kommer att hålla din rem till din plånbok . Du kommer att behöva en som passar runt dina tre tums säkerhetsbälte längder .
10

in de häftade ändarna av slingan i den första och femte väv upptill på väskan . Detta borde vara slutet väver i båda ändarna av den ena sidan av säkerhetsbältet vävning . Använd din symaskin för att fästa banden på plats .
11

Skär en 24 – tums längd säkerhetsbälte . Vik bandet på mitten och sy skurna ändarna tillsammans med din symaskin . Använd din symaskin för att fästa en 12 – tums dragkedja till kanterna på slingan du just skapade . Vik de exponerade kanter remmarna på påsen inåt . Använd symaskinen för att fästa dragkedjan slingan du skapat till den exponerade kanten av påsen .
12

Hand sy fodret du skapade i steg 1 och 2 på insidan av väskan .

13

Skär en rem från en längd av bilbälte . Längden beror på hur lågt du vill att din väska att hänga när det är på din axel . Mata klippkanten på var och en av remmen genom metall loopar dig fästes i steg 9 . Vik kanterna över och använda din symaskin för att fästa remmen att avsluta det .

Lämna ett svar