DIY Notebook Cooling

Spendera pengar på en tillverkad kylning pad är ett sätt att kyla en överhettad bärbar dator , men det är inte det enda sättet . Ett enda hus fläkt , som de flesta bärbara ägare har ligger runt huset , kan kyla en dator lika effektivt som en dyr laptop kylning bas . När du förstår att nyckeln till datorn kyla ventilation , blir det tydligt att några enkla förändringar i hur du använder din bärbara dator och hur den vilar på ett skrivbord drastiskt kan sänka sin arbetstemperatur . Det första steget är att analysera din dator och hur den försöker att kyla sig själv . Instruktioner
1

Analysera den bärbara datorn . Leta efter Fläktventilering . Dessa är oftast på sidan eller baksidan av en bärbar dator , men vissa innehåller ventilerna under dem . Det är viktigt att hålla dessa fria från hinder .
2

Lyft av den bärbara datorn på bordet med ett stativ eller bas . Även något så enkelt som en bok som används för att stötta upp den bakre änden av den bärbara datorn kommer att öka ventilationen och därmed minska arbetstemperatur .
3

Point en fläkt direkt på undersidan av den bärbara datorn kropp . Detta kommer att föra bort värmen från det som den produceras , sänker temperaturen och kyla den bärbara datorn .
4

bygga din egen bas notebook kylning . Du kan använda någon typ av material , men trä eller kartong kan vara lättast att arbeta med . Kom ihåg när du gör stativ som den primära principen om datorns kylning ventilation .

Lämna ett svar