DIY Antenna Booster

Information överförs genom rymden via elektromagnetiska ( radio ) vågorna . Radio antenner är utformade för att ta emot och sända vågorna , medan antenn boosters är utformade för att fokusera signalen genom att skapa en större ytarea för att samla in och studsa de elektromagnetiska vågorna tillbaka i en specifik riktning . Om du inte får en tillräckligt stark signal , kan du bygga en antenn booster som kan skapa ett kraftigt uppsving i signalstyrka . Saker du behöver Flighter Manila mapp ruler
Compass
Pencil
Saxar
Aluminiumfolie
Lim
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Trace en sex tum höga med 8 – tums bred rektangel på ena halvan av Manila mapp . Klipp ut det med sax . Trace och skär en bit folie till storleken av utskärningen . Applicera lim på ena sidan av utskärningen och fäst folien , blanka sidan utåt .
2

Trace en sex – tums diameter cirkel på den andra halvan av mappen . Gör fyra , jämnt fördelade markeringar på kanten av cirkeln vid dödpunkt topp , botten , och båda sidor . Rita sex , en – tums fyrkantiga flikar som skjuter ut från den yttre kanten av omkretsen . Center två av flikarna på varumärkena upptill och nedtill , med de andra åtskilda ¼ tum upp och ner från de laterala (sido ) märken . Klipp ut mönstret med flikarna .
3

Rita två horisontella linjer över cirkeln , åtskilda ½ tum ovanför och nedanför sido varumärkena . Vik på båda linjerna , vilket skapar en halvcirkel med en en-tums ryggraden. Vik flikarna utåt vid 90 – graders vinkel .
4

Linda folie täckta sidan av rektangeln mot halvcirkeln och hålla på plats med tejp . Gör prickar vid basen hörn flikarna med tuschpenna .
5

Lay rektangeln platt och använd brukskniv att göra slitsar för flikarna genom att försiktigt skära mellan prickarna . För in flikarna i skårorna på den täckta folien sidan av rektangeln . Fäst flikarna på plats med tejp på baksidan ( täckt) sida av rektangeln . Skär kanterna av centrumstödorganet av vid en vinkel till reflektorn , om så önskas.
6

Skär ett litet hål för antennen i mitten av de övre och nedre halvorna av halvcirkeln . Montera antennen genom att placera signalförstärkare på antennen och rotera i den riktning du behöver signalen riktas . Addera

Lämna ett svar