Computer Learning Software for Kids

Varje förälder förstår att lära datorkunskaper är inte en lyx – det är en nödvändighet . Lyckligtvis finns det underbara program för varje lärande nivå . Oavsett om du startar med programvara för att lära små händer Hur man hanterar ett tangentbord , eller att lära ut en stor unge hur man skapar ett kraftfullt utseende rapporten , kan du hitta ett program för att hjälpa din dator barnet mästare och har dem strålande med stolthet . Börja med programvara för att lära skrivfärdigheter
Bekanta ditt barn med din Windows- eller Mac-skrivbordet .

lära sig att skriva och använda tangentbordet är det första steget . Här är några mycket populära program att tänka på .

” Skriva Instruktör för barn ” är en mycket barnvänliga program som använder spel för att engagera barnen som de lär . De kommer att utveckla snabbhet och noggrannhet snabbare än du tror . Programmet är utformat för barn i alla åldrar och lärande nivå

” Svampbob Fyrkant – Typing ” . Lär barnen i deras val av en pjäs eller freestyle -läge . Roliga och tokiga tutorials , borrar, frågesporter och verksamheten uppmuntrar och utmanar barnen att lära sig , tillsammans med underbara feedback på sina framsteg .

” Skriva Quick & Easy ” är ett enkelt program för att lära som håller barnen från att bli uttråkad . Det innehåller spel, skriva prov och över 60 alternativ för bakgrundsmusik för en hög energi lärande . Bra för barn upp till 12 års ålder .
Använd gratis tutorials att introducera barnen till Windows och Mac-skrivbord
Skapa ett dokument gör dem känns som en dator proffs .

ikoner och mappar på din datorskärm kan även överväldiga en vuxen . Fundera över hur ditt skrivbord ser ut för ditt barn . Webbplatser som Kaboose.com erbjuder gratis handledning för att vägleda och lära ditt barn om skrivbordet funktioner för Windows eller Mac -operativsystemet .
Lära ditt barn hur man skapar ett dokument

Använda datorn för rapporter och inlämningsuppgifter kommer att göra ditt barn känner sig som en dator proffs . De kommer att lära sig att kontrollera stavning och grammatik , och lämna in arbeten som är väl formaterad . Tutorials i Word och andra Office-program kan hittas över hela webben , bland annat vid den officiella Microsofts webbplats . Varje barn vill veta hur du slår ut en snygg Rapport Addera
Få programvara för att förbättra läsning , lära sig ett språk och utveckla kreativa talanger .

flesta skolor och klasser använder Microsoft PowerPoint . Lärarna kommer ofta fram en mall för klass projekt . Lär ditt barn hur man använder PowerPoint för att skapa individuella , team och grupp projekt som kommer att vara säker på att sticka ut och bli avundsjuka på klassen .
Mjukvara för att förbättra och Advance Learning

Efter att lära sig att skriva , skapa ett dokument och förbereda en rapport , kommer ditt barn att vara redo att gå full fart framåt och lära sig mer program . Kanalisera denna energi för att förbättra och främja deras lärande . Om ditt barn behöver för att förbättra läsförmåga , hittar du en uppsjö av program för detta . Få programvara för att lära sig ett främmande språk . Om ditt barn visar ett intresse för musik eller konst , det finns fantastiska program som uppmuntrar och inspirerar dem att utveckla sina talanger .

Computer lärande programvara öppnar en underbar värld av upptäckter för barn i alla åldrar och lärande nivå . Det finns absolut ingen gräns för de fantastiska saker de vill lära sig och vill uppnå .

Lämna ett svar