Bränna en DVD från skadade TS filer

TS filformatet används för att transportera digitala filmer som är kodade med MPEG – 2 -komprimering för DVD-uppspelning . Om de är skrivna på un – skyddade skivor , kan de öppnas , strömmas och kopieras precis som alla andra digital videofil . Det är också möjligt att använda TS -filer för att publicera media på andra DVD-skivor , även om de är skadade . När de återställs till ett operativt tillstånd och omvandlas till ett format som stöds , kan innehållet i skadade TS filer ska brännas på en skiva och silas i en DVD-spelare . Både Mac- och PC-användare kan få enkel tillgång till DVD authoring program , eftersom de är hemma i både Microsoft Windows och Mac OS X-operativsystem . Mac-användare kan slutföra processen med iDVD , medan PC-användare kan använda Windows DVD Maker för att avsluta jobbet . Även om programmen har utvecklats av olika programvaror tillverkar , använder de en liknande verk – flöde för att bränna media på skiva . Instruktioner
1

Återställa skadade TS filer . Använd ett verktyg som FileAlyzer eller MediaInfo att avgöra huruvida det hette med lämplig filändelse . Om detta inte fungerar , utför en systemåterställning för att återställa filerna till ett operativt tillstånd . Om detta också misslyckas , använd ett program som är specialiserade för att reparera TS filer .
2

Konvertera de återställda TS filer till ett digitalt videoformat som kan importeras till DVD authoring program . Fri att använda program som MPEG Streamclip , iWisoft Free Video Converter , eller SUPER kan användas för att utföra denna uppgift .
3

startar DVD authoring program . Inrätta en ny fil för projektet och importera stöds video i programmet .
4

Design en DVD- menyn för att skapa ett användargränssnitt för navigering innehållet på skivan .
5

Kör en simulering av DVD bildupplevelse . Om din simulering är tillfredsställande , fortsätt till nästa steg . Om det inte är , se över projektet och kör en annan simulering .
6

Render ändringar i DVD authoring projektet genom att klicka på ” Spara ” -kommandot .
7

Load a tom DVD – R -skiva i enheten och kör ” Burn ” operation för att skriva projektet på skivan . När bränningen är klar , kommer skivan matas ut automatiskt från datorn .
8

sätta in den brända skivan i en DVD-spelare . Spela DVD till skärmen innehållet i de återställda TS filer .

Lämna ett svar