Brända skivor kommer inte att spela i min bil

Skapa personliga kopior eller blandningar av musik-CD , även känd som ” brännande , ” kan vara mycket mer kostnadseffektivt sedan köpa album i butiken . Med online- butiker som erbjuder nedladdningar av bara enskilda låtar , tycker många lyssnare plocka och välja bara deras mycket favoritlåtar att i sina CD-skivor . Tyvärr , med alla framsteg inom teknik , kan problem uppstå om utrustningen är föråldrad . Det är också mycket viktigt att se till hur skivan bränns är korrekt , liksom vilken typ av brännbart använda CD . Instruktioner
1

Starta programmet där CD skapades på den personliga datorn . Välj ” File ” och sedan ” Nytt projekt ” , ” New Play List ” eller ” Ny CD , ” beroende på program . Gör en liknande cd lista som tidigare brända skivan . Välj ” Verktyg ” och sedan ” Alternativ ” . Sök efter en flik som säger ” CD ” eller ” CD-typ . ” Kontrollera att CD-typ bränns är en ljud-CD , och inte en data-cd . Bränn den nya ljud-CD och testa i bilen spelaren .
2

Justera storleken på CD för att göra det mer lättläst med en CD-spelare . Försök byta ut CD i steg ett med en 650 MB CD-R , om en 700MB CD-R används. Kontrollera att den nya CD-skivan är också en CD -R inte en CD – RW -(återskrivbar ) eftersom de flesta CD-spelare inte kommer att spela dem .
3

Prova att justera hastigheten i vilken CD bränns , vilket gravyr data djupare i CD . Öppna upp ” Inställningar ” -skärmen i det program som används för CD-bränning från fliken ”Verktyg” . Välj ” Skriva Speed” och anpassa hastigheten till så litet som möjligt , till exempel om hastigheten är satt till ” 8x ” försöka gå ner till ” 2x ” . Bränn CD vid den hastigheten och försök att spela i bilen spelaren .

Lämna ett svar