Avinstallera DLink 655

D – Link DRR – 655 är en trådlös router med stöd för Gigabit trådbundna anslutningar och trådlösa 802.11n- anslutningar . Du har troligtvis installerat din D – Link router till trådlöst dela en bredbandsanslutning mellan flera datorer i ditt hus . Om du har valt att byta till en annan router eller återgå till din tidigare inställning , det finns några steg du kan följa för att göra det . Kom ihåg att genom att avinstallera routern , kommer alla datorer som är anslutna trådlöst till routern förlorar sin Internet-anslutning . Instruktioner
Avinstallera Router
1

Stäng av datorn och koppla ur routern och DSL-eller kabelmodem .
2

Dra båda ändarna av Ethernet- kabeln från datorn till en av de fyra ”LAN” -portarna på baksidan av routern och ställ den åt sidan .
3

Koppla ena änden av Ethernet-kabeln från ” Internet ” porten på baksidan av routern. Den andra änden av kabeln bör vara ansluten till ditt DSL-eller kabelmodem . Anslut änden av Ethernet -kabeln som tidigare var ansluten till ” Internet ” port till Ethernet-porten på datorn
4

. Detta kommer att ansluta modemet direkt till datorn .
5

Anslut DSL- eller kabelmodemet och tar några minuter för den att ansluta till Internet , och slå sedan på datorn .

Avinstallera routerprogramvaran
6

Klicka på ” Start” och klicka på ” Kontrollpanelen ” för att öppna fönstret Kontrollpanelen .
7

Klicka ” program ”och sedan” program och funktioner ”. Detta kommer att öppna en lista över installerade program på din dator .
8

Klicka noteringen för D – Link programvara för att markera det .
9

Klicka på ” Avinstallera ” -knappen nära toppen av fönstret . Ange ditt lösenord om du tillfrågas om det och följ anvisningarna på skärmen för att slutföra avinstallationen .

Lämna ett svar