Ansluta till en Admin Linksys Wireless Modem

Linksys trådlösa modem är routrar som vänder en befintlig Internet-anslutning i ett trådlöst nätverk . Eventuella trådlösa – aktiverade enheter , såsom bärbara datorer och vissa bärbara spel enheter , kan upptäcka det trådlösa nätverket om de är inom räckhåll för routern , och kan ansluta till det om de har tillstånd från administratören som ställer in Linksys router . Saker du behöver
dator eller annan trådlös aktiverad enhet
Linksys modem router
säkerhetsnyckel (om sådan krävs enligt nätverk )
Visa fler instruktioner
1

Slå på din dator eller enhet , och se till att den trådlösa radion är aktiverad . Vissa datorer har strömbrytare eller knappar för radio , medan andra kräver att du använder funktionstangenterna ( F1 till F12 ) . Din enhets manual om du är osäker på hur du gör detta .
2

Öppna funktionen nätverksanslutningen på din dator eller enhet . På många datorer och enheter , kommer det trådlösa nätverket automatiskt , och en anmälan kommer att dyka upp , där du uppmanas att klicka på den för att visa tillgängliga nätverk . Om inte , klicka på ” Start ” -menyn , klicka på ” Nätverk ” och sedan ” Nätverks -och delningscenter ” i verktygsfältet i fönstret , följt av ” Anslut till ett nätverk ” i den vänstra sidorutan .
Sida 3

Välj Linksys trådlösa nätverket i listan över tillgängliga nätverk . Dubbelklicka på det , eller helt enkelt klicka på ” Anslut ” i det nedre högra hörnet av skärmen om du använder en dator . Om det trådlösa nätverket är osäkert och inte kräver en säkerhetsnyckel , kommer din dator eller enhet ansluta automatiskt , och du kan hoppa över nästa steg
4

Ange säkerhetsnyckeln om det behövs , . Detta kan vara erhållits från den person som konfigurerade routern . Om han inte kan komma ihåg det eller har förlorat den , kan han öppna Linksys program på datorn som han använde för att ställa in nätet upp och hämta nyckeln ( som kallas WEP -krypteringsnyckel ) under ” Nätverksinställningar . ” Klicka ” OK ” eller ” Connect ” när du är klar med nyckeln , och din dator eller enhet ansluter automatiskt .
5

Klicka på ” Home ”, ” arbete ” eller ” allmän anslutning ” till ange vilken typ av anslutning Linksys router ger , om det behövs. Du kan även bli tillfrågad om du vill spara den här anslutningen och starta den automatiskt i framtiden . Om du planerar att ansluta till denna Linksys router igen och vill inte behöva skriva in säkerhetsnyckeln igen , kommer du vill spara anslutningen . Det är upp till dig om du vill att det ska startas automatiskt när du slår på din dator eller enhet .

Lämna ett svar